Besedila pesmi, search song lyrics, tabu, neisha, dan d, jinx, coldplay lyrics, guns n' roses lyrics, prospekt's march lyrics

logo
domov dodaj besedilo registriraj se prijava
#ABCČDEFGHIJKLMNOPQRSŠTUVWXYZŽ
Ne vidiš šumnikov? Uredi pesem!

Toše Proeski

Соба за тага

[ Ako Me Pogledne? Vo Oei ]

Naloži "Соба за тага" na svoj telefon!
Сега, се одлучив така
а уште тебе те сакам
по една минута бурна
ти мојот живот го урна

А мракот боли ко лага
и незнам зошто да станам
зар таа соба за тага
гледа на западна страна

Помеѓу врати и прозорци
на кревет спомени лежат
тука се моите чекори
но како олово тежат

Моја си замка паднав и спијам
сите си мислат дека се кријам
нема да пројде само од себе
се ме боли после тебе (x2)

Тука од луѓето бегам
а, ништо твое јас немам
бар твоја сенка да видам
во твојот шепот да бидам

А мракот боли ко лага
и незнам зошто да станам
зар таа соба за тага
гледа на западна страна

Помеѓу врати и прозорци
на кревет спомени лежат
тука се моите чекори
но како олово тежат

Моја си замка паднав и спијам
сите си мислат дека се кријам
нема да пројде само од себе
се ме боли после тебе (x2)

Зар таа соба за тага
гледа на западна страна

Помеѓу врати и прозорци
на кревет спомени лежат
тука се моите чекори
но како олово тежат
од мене што и да бараш
јас сум на адреса стара

Моја си замка паднав и спијам
сите си мислат дека се кријам
нема да пројде само од себе
се ме боли после тебе (x3)
Naloži "Соба за тага" na svoj telefon!
Pesem smo zapeli že 44 krat.

Komentiraj